Framtiden är här!


Kontor eller konferens på Göteborgs bästa läge!


Kontakta oss

Välkommen till nya KunskapsAvenyn

Under juni, juli och augusti kommer kontoret att totalrenoveras till moderna lokaler anpassade för framtida krav. Den 1:a september kommer lokalerna på KunskapsAvenyn att vara i ett helt nytt och attraktivt skick. De nya lokalerna som har utarbetats tillsammans med designers i Danmark.

Image

Kontor

Här kan du och ditt företag sitta på bekväma och moderna kontorsplatser. Du får Sveriges mest kända gata som adress och ett eget rum att disponera efter önskemål. Vi har kontorsrum för 1, 2, 4 och 6 arbetsplatser.

Flexplats

Du får full tillgång till de co-working platser som finns tillgängliga. Du får en postbox och även tillgång till att hyra konferens/mötesrum till rabatterat pris. Dessutom bjuds du på frukost och after-work en gång per månad.

Konferens

Här kan ni konferera i bekväma, avskilda och moderna konferensrum. Ni kan välja mellan rum för 2, 4, 6 eller 12 deltagare med service i yppersta klass. Frukost, fika, lunch eller middag serveras efter era önskemål.

Event

På vår 150 kvadratmeter stora altan kan vi arrangera ert event och garantera en minnesvärd stund. Att från altanen ha full översikt över Avenyn och se solen går ner i väster är en unik upplevelse.

0
Företag
0
platser i konferensrum
0
Altanyta
0
Kaffekoppar om dagen

Kontakta oss

Jag är främst intresserad av:

KontorFlexplatsKonferensAltanen

Adress: Kungsportsavenyn 10, 411 36 Göteborg
E-post: info@kunskapsavenyn.se
Telefon: 0708-619181